13. sep. 2011

Holland... Tyskland.... Mhm, dejligt at være i udlandet og få tankerne væk fra hverdagen. Jeg er i skole lige nu, hvilket er rigtigt trist, MEN jeg havde en forlænget weekend i Holland og Tyskland sammen med nogle rigtig søde og skønne mennesker.

Torsdag: Pakke, vaske tøj, pakke, lektier, pakke
Fredag: Op kl. 3:00, ud til Kastrup Lufthavn, checkede ind kl. 4:30, gik ombord på flyet ved en 6-tiden, landede i Schiphol kl. 7:30 og så kiggede vi rundt i Amsterdam, så drog vi til Krommenie hvor vores ven bor (Lars de Rijck) og så var vi på vej til Freepsum som ligger i Tyskland. I Tyskland var der pressemøde og workshops om fredagen. (Ps. Min kæreste er guitarist)
Lørdag: The big day!!! Om lørdagen skulle de alle sammen spille til en guitarfestival. Frank Schlüter, Judith Beckedorf, Linda Gossmann & Philipp Wiechert, Sönke Meinen, Lars de Rijck og Casper Esmann(kæresten min!!) var kunstnerne. 
Søndag: Ja, om søndagen skulle vi så hjem. Rigtig trist, fordi det var så hyggeligt. Men vi blev kørt til Hamburg af Judith og hendes forældre, og så tog vi toget fra Hamburg HH til Putgarden og så med færgen til Rødby.. Og så fra Rødby til København. aaah, vi kom så sent hjem :-( 

Alt i alt, var det en skide god weekend i fælleskab med en masse nice mennesker :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar